Известие

Collapse
No announcement yet.

Подробности около разни ремонти на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Дават по каталог повече, но при смяна не събира повече от 5.8л...един час си изтичаше...и предният собственик винаги е наливал толкова.
    Незнам дали картерите са с различна форма а 200кс и 210кс...
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Ми не знам. По дебелите книги го дават 6.4 л. и наистина от 7л. ми остана половинка някъде.
      '07 Alfa 159 SW 2.4 JTDm Q4 210hp

Ex: '78 Chevy Malibu V8, '98 Dodge Stratus, '97 Volvo 850 T5

Comment

• Пръчката не лъже
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• На моята е на макс...както и а таблото показва макс...
          sigpic

Comment

• Колеги, появи ми се следния проблем - изписва ми, че има проблем с осветлението на номера. Свалихме плафона, но проблема не е в крушката, а някъде по веригата - диагностиката показва че е по лявата шина. Имате ли идея, къде е слабото място и как да го локализирам
            Правя каквото трябва, пък да става каквото ще...

Comment

• Някой свалял ли е тази пластмаса да сподели, че ми е за боя, а хем ме мързи да се занимавам хем не мога да я гледам та ..
              Attached Files
              sigpic
              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Mury, в твоя човек...той е я пребоядисал неговата..
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                  Mury, в твоя човек...той е я пребоядисал неговата..
                  Еми ще го почакам да влезе в темата аз не бързам
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                    Някой свалял ли е тази пластмаса да сподели, че ми е за боя, а хем ме мързи да се занимавам хем не мога да я гледам та ..
                    Пластмаса!?! Това не е ли метал?
                    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                      Пластмаса!?! Това не е ли метал?
                      Според мен имитация на алуминий,и аз колко съм се чудил,но си пластмаса мисля,нека и други изкажат мнение.
                      Alfa romeo GTVex
                      Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                      Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                      Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                        Според мен имитация на алуминий,и аз колко съм се чудил,но си пластмаса мисля,нека и други изкажат мнение.
                        При някои е пластмаса, при други - алуминий. Зависи от нивото на оборудване.

Иче, имаше 3 болта от задната страна на волана на самите лъчи. Мисля, че там бяха болтовете, с глави Торкс. Но не съм на 100% сигурен.

Един съвет - ако искаш сваляй я тая пластмаса и я карай на нашия човек да я фолира.
                        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                        Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

• Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
                          При някои е пластмаса, при други - алуминий. Зависи от нивото на оборудване.

Иче, имаше 3 болта от задната страна на волана на самите лъчи. Мисля, че там бяха болтовете, с глави Торкс. Но не съм на 100% сигурен.

Един съвет - ако искаш сваляй я тая пластмаса и я карай на нашия човек да я фолира.
                          Аз болтовете ги напипах това ми беше първата работа, ама чакам бат Тони да се включи с някои напътствия, че много мразя да ми идва друг акъл от после Фолио е интересна идея ама цвета забрави да го уцелим пък друг нИ щА
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                            Аз болтовете ги напипах това ми беше първата работа, ама чакам бат Тони да се включи с някои напътствия, че много мразя да ми идва друг акъл от после Фолио е интересна идея ама цвета забрави да го уцелим пък друг нИ щА
                            Сиво фолио има всякакви нюанси. Каквато е вероятноста да уцелиш цвета на фолиото, 10 пъти по-малка е да оцелиш тази на спрейчето/боята.

Отиваш с геврека в магазина за фолио и търсиш съвпадение. Или направо звъниш на Пешо. Он не пада от небето.

Comment

• при мен всичките тея екстри са метални - хем ми е яко, че е метал, хем като погледна многобройните точици обелен метал се побърквам :/

волана ми е добре, ама по конзолата има 3-4 местенца дето смятам с дрелка да ги разпробия от яд!
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                                при мен всичките тея екстри са метални - хем ми е яко, че е метал, хем като погледна многобройните точици обелен метал се побърквам :/

волана ми е добре, ама по конзолата има 3-4 местенца дето смятам с дрелка да ги разпробия от яд!
                                Чакай бе момче, като си с алуминий, не е ли така армиран/гофриран/текстуриран, или както там се нарича:

Comment

Working...
                                X